Konferens & fest

Oavsett vilken typ av konferens du planerar så har vi lokalen! Vår minsta lokal tar 16 personer till vår största som tar 300 personer. Här kan du också ordna fest med dans!

En heldag är 8 timmar och en halvdag 4 timmar. Kontakta oss för ett prisförslag. Vid behov kan du boka teknikpersonal. Vill du ha hjälp att boka boende och aktiviteter till din konferens kan vi självklart hjälpa till även med detta. Du får då allt på samma faktura.

 

Alla konferensrum har datorprojektor, filmduk, OH, whiteboard och blädderblock.

I samtliga lokaler ingår det vatten, frukt och godis samt block och pennor till samtliga deltagare med undantag för Hörsalen och Rotundan då det tillkommer det som ett tillval.

Föreläsare får dessutom mineralvatten. Konferensrummen är döpta efter öar i Kristinehamns skärgård.

Planerar du ett möte eller en konferens?

Under maj och juni månad erbjuder vi 25% rabatt på våra vackra konferenslokaler. Uppge koden ”25%” vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Observera att rabatten gäller för lokalhyran på nya mötesbokningar förlagda under maj och juni 2024. Skapa minnesvärda och produktiva evenemang hos oss till ett fantastiskt pris!

 

 • Sibberön – 30 personer i skolsittning.

 • Långön – 40 personer i skolsittning.

 • Trineholme – 16 personer runt ett stort bord.

 • Hörsalen har en scen och talarstolar samt mikrofoner, högtalaranläggning, datorprojektor, whiteboard och filmduk. 216 fasta stolar i biosittning, men går att möblera upp till 243 stolar vid behov.
  Kapacitet – 216– 243 personer.

 • Vålön rymmer 60 personer i skolsittning och har högtalaranläggning  samt headset.

   

 • Rotundan är en lokal på 345 kvm. Här finns en scen, mikrofoner, högtalaranläggning, datorprojektor och filmduk. I ett hörn finns en bardisk. Rummet har dubbel takhöjd och takfönster och passar för uppträdanden, dans, matservering eller fest. Möblering enligt önskemål.

  Kapacitet – 300 personer sittande vid bord.

Aktiviteter

Få ut det mesta av ditt besök

Kristinehamn Conference Center © 2024

Logotyp Zebraweb